Egyéni foglalkozás


Csak egy emlék, vagy tudatalatti program?

Megoldhatatlannak tűnő gondjaink általában egy feldolgozatlan stresszhelyzet, fájó emlék tünetei. Ezek az emlékek tele vannak érzelmekkel és befolyásolják napi működésünket. Érzelmi elakadásaink sokszor ismétlődő nehézségeket hoznak az életünkbe. Folyamatosan rossz döntéseket hozunk, rosszul választunk, minden útelágazásnál abba az irányba megyünk, ahol újabb sérülések várnak ránk. A múlt megértése, feldolgozása segít kizökkenni azokból a nehéz helyzetekből, amelyek rabságban tartanak, és hiába akarunk, egyedül nem tudunk megszabadulni tőlük.

Ellazult, hipnotikus állapotban felidézhetjük a problémáink mögött meghúzódó emlékeket. Felismerhetjük érzelmi mintázatainkat, tüneteink és érzelmeink összefüggéseit.

Mi történik veled az ülések során? 

Mielőtt belevágsz, fontos tudni, hogy a mélyen relaxált, hipnotikus állapot az agy természetes működési állapota. Átlagosan napi 7 órát alfa-, néha mélyebb tudatállapotban tölt az agyunk, de általában ezt nem vesszük észre. Ezt az állapotot idézzük elő, és mélyítjük a gyakorlatok során, hogy minél hatékonyabban tudjunk dolgozni.

  • Kapcsolatba kerülsz a tudatoddal, és újra írhatod a belső programjaidat, megváltoztathatod érzelmi reflexeidet. 
  • Közben csak olyan dolgok történhetnek veled, amelyeket megengedsz magadnak,  ezáltal teljes biztonságban vagy. Ugyanezen okból szükséges, hogy légy nyitott a változásra. 

Ellazult állapotban áttekinteni emlékeinket érdekes és élménydús helyzet. Lelki erődben megsokszorozva, vitálisan, teli életkedvvel térsz vissza a hétköznapjaidba. Általában néhány gyakorlat után beindul a pozitív változás. Ennek tempója és minősége azon múlik, hogy te magad mennyire vagy kész arra, hogy az életed megváltozzon.  A módszer hatékony, de sajnos nekem sincs varázs pálcám, a te együttműködésed is szükséges ahhoz, hogy elérd a célt, amiért megkerestél.

Ha kérdésed van, akkor minden elkötelezettség nélkül keress bátran a az alábbi elérhetőségeimen.

Várlak szeretettel!

Havasi Katalin

email: katalin.havasi@gmail.com

telefon: +3630 2356070