Események, érdekességek


High Bay Led Lighting One of the main lights of LED lights is that it will produce about 50% brightness loss (usually called light decay) at operating temperature. For this reason, we have to make up by increasing the number of LEDs, thereby increasing the space occupation. This brightness loss can be greatly reduced to about 10%, reducing the number of LEDs required. Fewer LEDs means smaller heat sinks can be used, saving more space and weight.

LED High Bay Light

LED High Bay Light


A MaTURE egyesület bemutatkozása a MagNet Házban

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. december 17. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

WP_20141216_014

 

Az ünnepi HatsuReiHo szertartáson részt vettek az egyesület mesterei.A bemutatkozók: Fonyódi Ilona, Horváth Guszti, Kövesi Péter, Havasi Kati, Szabó Gábor, Wagner Lajos és Sipos György. Beszélgettünk a reikiről, az egyesületről, a reikis életről. Kicsit mantráztunk, meditáltunk és Reikiztünk, miközben Szabó Zoli ihletett gong-játékát hallgattuk. Köszönjük mindenkinek a kellemes, ünnepi estét!

Egység önmagunkkal: Test-lélek-szellem tréning

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. augusztus 16. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

Test-lélek-szellem

Néhány gondolat a tréningről a hozzám érkezett kérdések kapcsán: Mindannyian komplex lények vagyunk, mégis sokszor csak lelki (érzelmi)-, vagy szellemi síkon-, van, hogy csak a testben élünk. Javítgatjuk, fejlesztjük, csinosítgatjuk ezt a sokat használt vagy leginkább tudatosított részünket, majd meglepődünk, hogy mégsem vagyunk boldogok, egészségesek vagy elégedettek. Ennek a tréningnek pontosan az a célja, hogy minden a helyére kerüljön, és végre azok legyünk, akik szeretnénk, azt az életet éljük, amit valaha elterveztünk. Ehhez mindhárom részünkkel találkoznunk kell, és meg kell ismernünk önmagunkat mindhárom aspektusból. Várlak titeket szeretettel!
 
 
Egység önmagunkkal: Test-lélek-szellem tréning

Egy új, holisztikus szemléletű tréningre hívlak most: 3x 2 napban újabb-, és újabb nézőpontból ismerkedhetsz meg önmagaddal.  A kurzus végén megvalósul az egység, megérted tested jelzéseit és életed eseményeit, összefüggéseit. Választ kapsz a miértekre, és megtalálhatod spirituális küldetésedet. Megalapozott elméleti háttér és sok gyakorlat vár azokra, akik belevágnak ebbe az izgalmas kalandba.

 • Test hétvége: 2014. szeptember 27-28.
 • Lélek hétvége: 2014. október 11-12.
 • Szellem hétvége: 2014. október 25-26.

 

A Test hétvégén a pszichoszomatika a szemünk láttára nyer értelmet. A pszichodráma, gestalt gyakorlatok, szomatodráma, és más izgalmas módszereken alapuló szerepjátékokban mindenki kapcsolatba lép testével, megérti jelzéseit. Az egyéni és társas játékok során messzebbre jutunk a tünetek, betegségek megértésében, mint valaha, megtaláljuk a kapcsolatot a test és lélek között.

A Lélek hétvége az érzelmeké. Megismerkedünk érzelmi folyamatainkkal, a tudatalatti működésével. Megtanulunk néhány nagyszerű öngyógyító relaxációt a múlt sebeinek oldására, ill. a jövő tervezésére. Foglalkozunk a gyermekkor sérelmeivel, a felnőttkor tévedéseivel, és megteremtjük azt a lelki békét, amivel képesekké válunk az életünket abba az irányba kormányozni, amelyikbe szeretnénk.

A Szellem hétvége a spiritualitásé. Kapcsolatba lépünk szellemi énünkkel, és feltárul a nagy titok, hogy kik is vagyunk valójában. Témáink lesznek az élet és halál nagy kérdései, az életfeladat fogalma. Szóba kerül az ego, szellem, karma, reinkarnáció, mind-mind saját élmény alapon, sok önismereti-, és meditációs gyakorlattal.

 • Helyszín:                                          Budapest II. Vérhalom utca 31/D.
 • A tréning díja:                               Modulonként  10.000 ft, azaz összesen 30.000 ft
 • Jelentkezés:                                    katalin.havasi@gmail.com

 

Várlak szeretettel!

Havasi Katalin

Hipnoterapeuta (CCHT), Reiki mester-tanár

Tel: 30-235-6070

Ismerkedés a hipnoterápiával – interaktív előadás

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. augusztus 1. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

 • Dátum és időpont: 2014.08.07. 18.00-20-00.
 • Helyszín: Budapest II. Vérhalom utca 31/D
 • Belépő díj: 2500 ft
 • Regisztráció: katalin.havasi@gmail.com

Fő témák: 

– Mi a hipnózis?
– Hogyan működik a hipnoterápia?
– A hipnoterápia alkalmazási területei
– A betegségek lelki háttere
– Gyógyulás történetek

A hely befogadókészsége miatt előzetes regisztráció szükséges. A maximum létszám: 15-20 fő

Minden érdeklődőt várok szeretettel!

Havasi Katalin
hipnoterapeuta (CCHT)
katalin.havasi@gmail.com

HYP 101 kurzus – Hipnózis alapképzés Budapesten

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. május 28. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

2014. május 17-18-án egy aktív, jó hangulatú csoport vett részt a Magyar Hipnózis Akadémia HYP 101-es képzésén. Folytatása következik!

 

WP_20140518_002

2014. május 30-án Mályvavirág Klub a méhnyakrákos nőkért

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. május 28. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

Szeretettel várunk minden méhnyakrákból gyógyuló nőt a következő Mályvavirág Klubban jövő pénteken, május 30-án 17 órától a Grundon (Bp., VIII. kerület, Nagytemplom u. 30.)

Vendégünk lesz Havasi Katalin, aki arról fog mesélni miben tud egy hipnoterapeuta segíteni. “Mi a betegség? Mi az összekötő kapocs a testem ill. a lelkem között? Hogyan segíthet a hipnózis a problémáim megoldásában? Érdekes információkkal, gyógyulási történetekkel várlak Titeket szeretettel.”

 

 

10348210_752265881462357_8618423874355439001_n

Vendégbejegyzések

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. február 17. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

Szabó Gábor Jikiden Reiki Mester-Tanár cikke a GOKAI-ról, azaz a Reki 5 alapelvéről:

 

 

Gokai – Usui mester öt életszabálya

reiki1A reiki alap tanításai közé tartozik a Gokai (Go = öt / Kai = életszabály/útmutatás), mely igen hangsúlyos a tradicionális iskolák tanításában. Ez éppen annyira lényeges, mint a különböző technikák vagy például a szimbólum alkalmazása a mindennapos gyakorlatban. A Gokai ugyanis sokkal több, mint egy hat soros versike. Mikao Usui

mester tanításait mindennap alkalmazva, átültetve a mindennapokba, megteremthető a belső harmónia és képes vagy elengedni azokat a negatív gondalt mintákat, melyek megkeserítik a mindennapokat.

Usui mester ugyanis már 90 éve rájött, hogy az elme harmonizálása igen lényeges és e nélkül a fizikai gyógyulás sem lesz teljes vagy be sem következik. A Kokai Denju szövegében így fogalmaz a reiki megalapítója: “Először mentálisan kell meggyógyítani önmagunkat és csak azután fizikailag. Amikor egy ember mentálisan meggyógyul és spirituálisan egészséges, a fizikai egészség természetesen következik be

Természetesen a Gokai gyakorlása nem egyik napról a másikra fogja megváltoztatni az életed, apró lépcsőkön keresztül fogod elengedni azokat a negatív szokásokat és gondolat mintákat, melyek megakadályozzák, hogy megéld a belső békét.

A Gokai-t mindennap gyakorolhatod:

 • Kántálhatod a meditáció előtt és után, megtapasztalva annak erős vibrációját.
 • Tudatosíthatod mély jelentéstartamát a mindennapokban.

Akkor sem kell elkeseredned, ha nem megy ez elsőre tökéletesen és például, erőt vesz magadon a harag vagy elborít az aggódás, netán nehéz kifejezni a hálát, legyőz a lustaság, vagy nem tudsz kedves lenni bizonyos emberekkel… A Gokai tanítása ugyanis így kezdődik: Csak ma… Tehát minden nap új lehetőséget kapsz, egészen, amíg tökéletesen megvalósítod a tanítást, mely így hangzik:

A boldogság meghívásának titkos módszere, csodálatos gyógyír minden betegségre.

Csak ma:

Ne légy dühös!

Ne aggodalmaskodjál!

Légy hálás!

Teljesítsd a kötelességed!

Légy kedves az emberekhez!

Minden reggel és este kezeidet összetéve (Gassho pozíció) a meditáció során imádkozd e szavakat szívedből, fókuszálj erre az elmédben, és kántáld e sorokat.

Usui Reiki Kezelés Módszer az elme és a test fejlesztésére.

Az alapító, Mikao Usui

Az egyes sorok magyarázata a következő:

Csak ma

Az élet napok az összessége, így minden nap ugyanolyan fontos. Talán bizonytalan vagy a jövődet illetően, de ha követed a Gokait, akkor csak a jelen pillanatra kell koncentrálnod. Ez egy fontos tanítás. Ugyanis, ha képes vagy fókuszálni a jelenre, elkerülöd azt a csapdát, hogy múltban ragadj vagy feleslegesen a jövődön aggódjál. A jelen pillanat ugyanis a legértékesebb, hisz csak a jelen helyzet az, amikor tudsz tenni valamit. A múlt már elmúlt, a jövő még nincs itt. Ha aggódsz a jövő miatt, légy aktív a jelenben, kövesd Mikao Usui reiki tanítását!

Ne légy dühös!

A harag nemcsak másoknak okoz fájdalmat, hanem rád nézve is káros. Nem véletlen, hogy van olyan közmondás, mely ezt mondja “a harag megmérgez”. Amikor ilyen állapotban vagy és düh érzése uralja az elméd, semmi sem lesz kerek. Haragosan nem tudsz boldog lenni. Neheztelni valakire / akár önmagadra megterhelő, elvonja az energiád. Miért fektetnél energiát egy negatív érzés folyamatos fenntartásába, ahelyett, hogy pozitív célra irányítanád? A reiki energia alkalmazásával a legerősebb harag is feloldható.

Ne aggodalmaskodjál!

Ha egyszer képes vagy bízni az Univerzumban és rábízni a sorsod, úgy élni az életed, hogy Te mindent megtettél az elvárt helyzet érdekében, ekkor elengedhetsz minden aggódást és megtalálhatod a belső békét. Noha természetesen igen nehéz teljesen kizárni ezt a belső ösztönt. Ha már annyit teszel, hogy nem aggódsz az aggódás miatt, jelentős lépést tettél Önmagadért. Ha zavar valami, engedd el a vele járó stresszt, közelebb fogsz kerülni a valódi megoldáshoz!

Légy hálás!

Az Univerzumtól származik az élet ajándéka épp úgy mint az oxigén, mely mindennap életben tart minket. Ezen felül az élet számos apró ajándékot ad nap mint nap, ami elkerüli a figyelmed. Ha képes vagy elkapni ezeket a pillanatokat és megköszönni, amit kapsz, ez hozzásegít, hogy elkezd megtapasztalni a hálát. Ugyanis minél hálásabb vagy, az Univerzum annál több ad. A hála hozzásegít, hogy elégedettebb légy, így boldog és teljes életet élhess. Egyszerűen csak lásd meg a mai napon is mennyi jó dolog történt veled, csak rajtad múlik, hogy ennek tudatában vagy-e.

Teljesítsd a kötelességed!

A kötelesség nem csak a mindennapos munkádat jelenti, de azokat a kötelességeket és életeddel járó felelősségeket, amiért felelsz. Ha nem térsz ki ezen kihívások elől, ez spirituálisan is segíti a fejlődésed (a japán gondolkodás szerint). Talán úgy érezheted, hogy valaminek a végrehajtása nagy nehézséget igényel, melyet nem egyszerű végigcsinálni. Ugyanakkor a legtöbb ember tapasztalata az, hogy mindig tanultak valami értékeset, amikor nehéz élethelyzetben voltak. Így ez a sor azt tanítja neked, hogy tedd meg, amit meg kell tenned legjobb tudásod szerint.

Légy kedves az emberekhez!

Amikor valaki kedves másokkal, ez arra ösztönöz, hogy ez a jó szándék továbbadódjon. A szívből jövő segítség és kedvesség egyszer visszajut hozzád talán egy olyan embertől, akitől nem is várnád. Kedvesnek lenni segít a Világot jobbá tenni, a reiki adásával, egy jó szóval nem csak másoknak okozol örömet, Te magad boldog leszel.

Előadás Gödöllőn

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. február 6. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

Havasi Katalin, CCHT Szeretettel látlak titeket február 28-án Gödöllőn a REGINA Házban, ahol este 6.30-kor interaktív előadást tartok a hipnózisról.
 
Köszönettel a Zafír Programnak a belépő díj nagyon kedvező (250/500 ft), az élmény pedig megfizethetetlen A hely befogadókészsége miatt előregisztráció szükséges a következő email címen: info@reginakozpont.hu

 
Üdvözlettel: 
 
 
Havasi Katalin

 

 
  
A REGINA Ház meghívója: 

regina150BEHARANGOZÓ
Interaktív beszélgetés február 28-án, pénteken 18.30 óra kezdettel a REGINA Házban. 

 

Témánk: hipnózis, hipnoterápia

 • A tudatalatti szerepe és működése a hétköznapi életünkben.
 • Mi a hipnózis és melyek a felhasználási területei?
 • Melyek a hipnózis előnyei, vannak-e veszélyei-, ill. hátrányai?
 • Hogyan segíthet a hipnoterápia lelki problémáink megoldásában, önismeretünk fejlesztésében?
 • Pszichoszomatika, azaz a betegségek lelki hátterének megtalálása, oldása hipnózissal.
 • Valóban át lehet programozni a tudatalattinkat? Lehetek önprogramozással (önhipnózissal) boldog, egészséges, elégedett, ha eddig nem voltam az? Ha igen, hogyan?

+ amire a hallgatóság kíváncsi.
Vendégünk Havasi Katalin hipnoterapeuta CCHT

Belépő: Zafír Kártyával rendelkezők részére 250 Ft, egyébként 500 Ft.
Helyszín: REGINA Ház, Gödöllő, Röges utca 66.

Előregisztráció itt lehetséges:info@reginakozpont.hu
Várjuk szeretettel az érdeklődőket.

LED Wall Pack Light

Megjelenés: Szerző: dátum: 2014. február 3. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

 • LED Wall Pack LightNew LEDs make compact rear fog lamp design possible


  LEDs meet this miniaturization trend, reducing the space required and providing automotive manufacturers with more flexible design options. Despite its small size, this LED offers outstanding performance in applications.

LED lights are online

Megjelenés: Szerző: dátum: 2013. december 12. téma: Egyéb | 0 hozzászólás

High Bay Led Shop Lights LED lights are online and LED applications are online. The eyes of these people are most vulnerable to blue light damage, such as high-bay lights and LED lights. Because the LED light is emitted, the purchase is very suitable

 

 

LED cooling is also good now

 

LED High Bay Light

http://decorsmaconniques.be/reaa-s18-05/

http://www.eprolan.hu/kapcsolat/