Egység önmagunkkal: Test-lélek-szellem tréning

Test-lélek-szellem

Néhány gondolat a tréningről a hozzám érkezett kérdések kapcsán: Mindannyian komplex lények vagyunk, mégis sokszor csak lelki (érzelmi)-, vagy szellemi síkon-, van, hogy csak a testben élünk. Javítgatjuk, fejlesztjük, csinosítgatjuk ezt a sokat használt vagy leginkább tudatosított részünket, majd meglepődünk, hogy mégsem vagyunk boldogok, egészségesek vagy elégedettek. Ennek a tréningnek pontosan az a célja, hogy minden a helyére kerüljön, és végre azok legyünk, akik szeretnénk, azt az életet éljük, amit valaha elterveztünk. Ehhez mindhárom részünkkel találkoznunk kell, és meg kell ismernünk önmagunkat mindhárom aspektusból. Várlak titeket szeretettel!
 
 
Egység önmagunkkal: Test-lélek-szellem tréning

Egy új, holisztikus szemléletű tréningre hívlak most: 3x 2 napban újabb-, és újabb nézőpontból ismerkedhetsz meg önmagaddal.  A kurzus végén megvalósul az egység, megérted tested jelzéseit és életed eseményeit, összefüggéseit. Választ kapsz a miértekre, és megtalálhatod spirituális küldetésedet. Megalapozott elméleti háttér és sok gyakorlat vár azokra, akik belevágnak ebbe az izgalmas kalandba.

  • Test hétvége: 2014. szeptember 27-28.
  • Lélek hétvége: 2014. október 11-12.
  • Szellem hétvége: 2014. október 25-26.

 

A Test hétvégén a pszichoszomatika a szemünk láttára nyer értelmet. A pszichodráma, gestalt gyakorlatok, szomatodráma, és más izgalmas módszereken alapuló szerepjátékokban mindenki kapcsolatba lép testével, megérti jelzéseit. Az egyéni és társas játékok során messzebbre jutunk a tünetek, betegségek megértésében, mint valaha, megtaláljuk a kapcsolatot a test és lélek között.

A Lélek hétvége az érzelmeké. Megismerkedünk érzelmi folyamatainkkal, a tudatalatti működésével. Megtanulunk néhány nagyszerű öngyógyító relaxációt a múlt sebeinek oldására, ill. a jövő tervezésére. Foglalkozunk a gyermekkor sérelmeivel, a felnőttkor tévedéseivel, és megteremtjük azt a lelki békét, amivel képesekké válunk az életünket abba az irányba kormányozni, amelyikbe szeretnénk.

A Szellem hétvége a spiritualitásé. Kapcsolatba lépünk szellemi énünkkel, és feltárul a nagy titok, hogy kik is vagyunk valójában. Témáink lesznek az élet és halál nagy kérdései, az életfeladat fogalma. Szóba kerül az ego, szellem, karma, reinkarnáció, mind-mind saját élmény alapon, sok önismereti-, és meditációs gyakorlattal.

  • Helyszín:                                          Budapest II. Vérhalom utca 31/D.
  • A tréning díja:                               Modulonként  10.000 ft, azaz összesen 30.000 ft
  • Jelentkezés:                                    katalin.havasi@gmail.com

 

Várlak szeretettel!

Havasi Katalin

Hipnoterapeuta (CCHT), Reiki mester-tanár

Tel: 30-235-6070


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.