Média anyagok

Egy izgalmas és mégis tárgyilagos előadás Bányai Éva professzor előadásában a hipnózisról. Kitér minden tévhitre, videofelvételekkel mutatja be a hipnózis gyógyító és fájdalomcsillapíó erejét. Előadásában felhasznál kutatási, PET CT ill. egyéb műszeres adatokat a módszer jótékony hatásának bemutatására. Ajánlom az előadást minden érdeklődőnek és szkeptikusnak egyaránt.

Cikk a Család és egészség oldalán:

http://www.csaladesegeszseg.hu/egeszsegmegorzes-2/14313/

Elengedési gyakorlat a Család és Egészség oldalán:

http://www.csaladesegeszseg.hu/egeszsegmegorzes-2/a-mult-elengedese-egyszeru-meditacios-gyakorlat/

Cikk a Test&Lélek magazinban, ami 2014 márciusban jelent meg. Kis Adrienn újságíró kipróbálta velem a hipnoterápiát, és erről írt egy kedves cikket a lap első számába.

Hipnoterapia

Egy beszélgetést ajánlok figyelmetekbe, melyet az Online Tudásponttal közösen készítettünk 2013 októberben. Sajnos a hang kicsit gyenge, de azért hallható, érthető. A lenti linkre kattintva automatikusan a youtoube videonál találjátok magatokat. Jó szórakozást!

Online Tudáspont – Beszélgetés Havasi Katalinnal a hipnózisról (önhipnózis, hipnoterápia és egyéb felhasználási területek)

2013. Márciusban interjú készült velem a Juventus Rádió Budapesti Arcok című műsorában. A beszélgetés második része a tudatalattiról, hipnózisról, alternatív gyógyászatról szól. A beszélgetés a következő linkre kattintva érhető el:

Budapesti Arcok – Havasi Katalin hipnoterapeuta

Mi történhet velünk hipnózisban?

ORIGO – Amit az ember nem akar, hipnózisban sem teszi meg

Gyakori kérdések a hipnózisról

Informed – Kérdések és válaszok a hipnózisról

Mi a fájdalom?

Informed – A fájdalom az agyban keletkezik


Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.