Visszajelzések

 

HappyWoman1271341462

 

Egy fiatal hölgy visszajelzése:

“Ha azt a kérdést teszem fel magamnak, mit adott nekem a hipnoterápia, akkor egyszóval azt tudom mondani, hogy ENGEM.

Az életem egy olyan szakaszában fordultam a hipnózishoz, mikor úgy éreztem, már nem tudok egyedül megbírkózni azzal a sok problémával, amiben részem volt. Lelkileg teljesen magam alatt voltam és bár régóta barátkoztam a hipnózis gondolatával, mindig elhessegettem magamtól, hivatkozva arra, hogy én két lábbal a földön állok és úgysem tud nekem segíteni egy ilyen terápia. Tévedtem. És ennek nagyon örülök. A Katival töltött idő alatt újraéltem a gyerekkorom, életem főbb állomásait, és felfedeztem azt a magabiztos, kedves, szeretnivaló embert, aki valaha voltam. A terápia során rájöttem, hogy értékes vagyok annyira, hogy csak olyan helyzetekbe, kapcsolatokba kerüljek, amik rólam szólnak és amiben megbecsülnek.

Nagyon nagy szeretettel ajánlom a hipnózist és ezen belül elsősorban Katit mindazoknak, akik az életükben válaszút elé érkeztek és nem tudják, merre induljanak tovább, vagy az önbecsülésük és az önértékelésük annyira alacsony szintre került, hogy nem bíznak a gyógyulásban. Jó példa vagyok arra, hogy nem kell ahhoz spirituális beállítottságúnak lenni, hogy felkereshessünk egy hipnoterapeutát, racionálisan, stabilan a földön is sokat segíthet, ha bízunk benne és engedjük, hogy segítsen.”

man_smiling-725599


Egy férfi kliens visszajelzése a hipnoterápiáról:

“Tobb magan jellegu problemam, tragediam volt azokban a honapokban, amikor elkezdtem hozzad jarni. Legeloszor szkeptikus voltam, de egyben kivancsi is, hogy a hipnotizalas egy szemfenyvesztes vagy egy valos terapia. Mar az elso alkalom utan tudtam, hogy ez kell nekem, sikerult a gyermekkori serelmeket feloldani. Ahogy haladtunk egyre elorrebb a kezelesben, annal magabiztosabbnak, erosebbnek ereztem magam. A hipnozis segitsegevel anyukam betegseget es a kezelesek utani sajnalatos halalat is sikerult “konnyebben” feldolgoznom. Utolag visszagondolva eletem egyik legjobb “utazasaban” vettem reszt. Koszonom Neked!”


Egy olyan hölgy visszajelzése, akinek sok, súlyos múltbéli traumát kellett feldolgoznia ahhoz, hogy végre boldog lehessen:

“Számomra a veled való találkozások, a hipnózis alkalmak örökké feledhetetlen érzéseket adtak. Rátaláltam önmagamra, megtanultam mindennek a jó oldalát nézni, erősnek, önbizalommal telinek lenni. Megtanítottad, hogyan kezeljem a nehezebb, problémásabb helyzeteket, embereket. Talán közhelyes, de engem igazol, hogy ha harmóniában vagyok önmagammal, az egész világ harmonikusabbá válik.


1977053_733966243304605_1796348761_n

Egy újabb visszajelzés a hipnoterápiáról, amit hadd egészítsek ki azzal, hogy én is nagyon köszönöm! 

“Az életben sokszor kerülhetünk, kerülünk nehéz helyzetbe, amikor lehet, hogy még azt sem tudjuk megfogalmazni, mi is problémánk valódi oka. De segítő hangunk „mindig” van, és el kell indulnunk, mint a kolduslegénynek a mesékben szerencsét próbálni. (itt most a problémáinkkal küszködők, mint lelki koldusok jelenünk meg) Én is elindultam… és hosszú út után találkoztam A KATIVAL.

Családom, munkám, egzisztenciám van és mégis valami nagyon nem engedte az életemet, nem harmonikusan, hanem sehogyan sem működni, immár 10 éve.

2013. áprilisában hallottam egy esti rádióriportot Katival, és akkor tudtam, hogy Őt küldték nekem segítőnek. Mielőtt Katival találkoztam volna, sok helyen jártam, sok technikát kipróbáltam, a legkülönfélébbeket. Néha sikerült előrelépnek kettőt, de egyet mindig vissza. Mire Katihoz eljutottam, az önbecsülésem már szinte teljesen kihalt, szorongtam, emberek között zavar nélkül már létezni is alig tudtam.

Már az első hipnoterápiás alkalom után sokkal jobban éreztem magam. Úgy éreztem, van támaszom és ez megnyugtatott. Mindig számíthattam rá, még akkor is, ha csak telefonos kérdésem volt. Idővel teljesen tisztán láttam magam, a problémáim és azok gyökerét. Mindig tudta, mikor, milyen technikával tudunk előbbre jutni. És sikerült!!! Katitól nagyon sokat tanultam, nagyon sok erőt kaptam, elmondhatom mostanra nem csak korban nőttem fel, hanem……………..

Hálásan köszönöm!”


peaceeVan, hogy már nem is az a legnagyobb élmény, hogy egy 20 éves traumát feloldottunk, vagy, hogy pontosan mi volt ez a lelki nyomás, amitől megszabadultunk, hanem az, ahogyan érezzük magunkat utána. Részlet egy levélből, amit egy hipnózis ülés után néhány nappal kaptam:

“Ami a legfontosabb, hogy végtelen nyugalmat érzek. Olyan nyugalommal kezeltem eddig nagy feszültséget okozó helyzeteket, hogy ezen én is meglepődtem. “


Egy csodálatos anyuka leveléből idézek most nektek, akivel az élet egyik legnehezebb terhét dolgoztuk fel, ami valakit érhet.

pregnant-woman“Szia Kati!

Néhány hónap telt el, mióta megismertelek és Nálad jártam.

Végigcsináltam mindent, amiről meséltem. Több olyan akadály hárult elém, amiről azt gondoltam nem lehet megoldani. Valahogy minden sikerült. Nagyon jól érzem magam, és a gyerekeket is sokkal kiegyensúlyozottabbnak látom. Sokat változtunk, erősödtünk, új dolgokat tanulunk. Lassan megszületik várva várt kisbabám is…. Azt érzem, minden sínen van, jöhet a nyugodt élet.

Hálás vagyok, mert a segítséged nélkül most romokban hevernék, így pedig igyekszem a lehetőséget meglátni minden változásban. Embernek érzem magam, aki rendelkezik önálló döntési joggal. Kezdek büszke lenni magamra Határozottságot és nagy nyugalmat érzek magamon, amit eddig nem tapasztaltam.

Rengeteg hely lett a szívemben, ahová sok-sok kellemes dolgot fogok begyűjteni.

üdvözlettel:

Márta”


A gondok közepette leginkább reményre van szükségünk. Egy újabb visszajelzés a hipnoterápiáról, amit azért tartok fontosnak, mert azt is leírja, hogy mik voltak a lépések, amiket önmagáért tett, hogy elérje a sikert.

“Kedves Olvasó,

Mit adott nekem a hipnózis Katival?
Egy szóval azt mondhatom, hogy a REMÉNYT a kitörésre a lápból, amiben lassan egy évtizede vergődtem.

Hogy végre van egy terápia, ami talán tud segíteni a régi sebeim gyógyulásában, az oly sok fájdalmam dobozait lezárja végre, és képes legyek az új terveimre erőt gyűjteni és megvalósítani.
S mindazokat hátra hagyni az életemből, akik nem segítenek a terveim megvalósításában, még ha ez fáj is.
remény
Hinni abban újra, hogy érdemes energiát befektetni, mert van eredménye, van továbblépési lehetőség.

S mindez részben sikerült is, mert új állásom van, igaz ez szakmaváltással ment, de megléptem.

S míg vártam az új lehetőségre, elvégeztem egy OKJ sulit, kinyitva szellememet egy új szakmai világ felé.
Igaz a végén nem ezen új szakmában helyezkedtem el, de elindított a változás útján, hogy létezik más szakma is, mint ami eddig 18 évig inspirált.

Sőt egy saját weboldalat is létrehoztam egy teljesen más témában, s nagyon remélem, hogy az idei év bizonyítja majd, hogy megérte a sok befektetett munkát a webépítés, választva a laptop magányát a nyári fürdőzések helyett. ”Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.