Friss hírek


KÖZELGŐ PROGRAMOK:

🚩🚩🚩

HAMAROSAN! Hipnózis képzések, az International Hypnosis and Hypnoteraphy Academy képzései:

Jelentkezés: katalin.havasi@gmail.com

Akkreditált okleveleink világútlevélként működnek a világ legelismertebb hipnózis, orvosi-fogorvosi hipnózis és hipnoterapeuta szervezeteihez. Pl. American Council of Hypnosis Examiners (https://hypnotistexaminers.org/), National Guild of Hypnotists (https://www.ngh.net/), vagy International Medical and Dental Hypnotherapy Association (https://www.hypnosisalliance.com/imdha/)

Egyéb hasznos információk: http://www.magyarhipnozisakademia.com/

🚩 Hipnomeditációs csoport szervezés alatt, időpont hamarosan (az alkalmak 1,5 óra hosszúak)

A csoport célja, hogy a résztvevők 5 fontos életterületet feldolgozva, hétről-hétre haladva egyre boldogabb, kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élhessenek. Ha elakadtál, és úgy érzed, sorsod nem arra halad, amerre szeretnéd, vagy épp stresszoldásra, “lelki fitneszre” vágysz, itt a helyed.

Témák:

  1. elengedés, megbocsájtás, a múlt lezárása
  2. egészséges énkép kialakítása (testi-lelki harmónia, a belső erő felélesztése)
  3. társas kapcsolatok rendezése (párkapcsolat, szülőkkel való viszony, gyermekek, egyéb kapcsolatok)
  4. karmikus feladatok, karmánk felismerése (kilépés a visszatérő problémák ördögi köréből, esetleges előző életbeli üzenetek megértése)
  5. az önszeretet, önbizalom, mint a biztonságos jövő kulcsa

A csoport minimum 8 fő esetén indul, és az egyéni elköteleződés jegyében bérlet rendszerben működik. Azok jelentkezését várom, akik elhatározzák, hogy kitartanak önmagukért, és 5 héten keresztül szívesen dolgoznak érzéseiken, életükön.

Az 5 alkalmas bérlet díja: 20.000 ft

🚩 Lélekmesék – Szomatodráma gyógyító és önismereti nap 2020. január 18-án. Gazdagodj önelfogadásban és önszeretben! Ismerd meg testi tüneteid üzenetét! Gyógyító kommunikáció a testeddel és a lelkeddel, a Szomatodráma segítségével. Várom azok jelentkezését, akik testi vagy életvezetési problémákkal küzdenek, és szeretnék megérteni azok üzenetét. Ezzel a gyengéd, mégis izgalmas módszerrel egy új rálátást kaphatsz az életedre és azokra a tudatalatti folyamataidra, amik tüneteket okoznak. A csoportok garantáltan barátságos, biztonságos közeget nyújtanak arra, hogy találkozz és beszélgess magaddal. A módszerről bővebben: http://havasikatalin.hu/szomatodrama/.

A program 10-18 óráig tart, díja: 18.000 ft.

🚩 Reiki I. tanfolyam 2020. február 1-2. “REIKI – A boldogság meghívásnak titkos módszere, minden betegség szellemi gyógyszere”. /Mikao Usui/ Ajánlom a Reikit mindenkinek, aki betegségének elmulasztására keres kiegészítő terápiát, és azoknak is, akik a harmóniát keresik, stresszmentesen szeretnének élni, és az önismeretben szeretnének fejlődni. Olyanoknak is ajánlott, akik valamilyen segítő szakmában dolgoznak, és saját részükre, ill. kiegészítő módszerként szeretnék használni a Reikit. Aki megtanulja a Reikit, az életre szóló eszközt kap önmaga megnyugtatására, a negatív érzelmek elűzésére, a testi-lelki harmónia megteremtésére. Nagyszerű példák vannak arra, hogy hogyan változtatja meg életét valaki néhány hónap alatt, miután részt vett egy Reiki tanfolyamon. Légy te is az egyik ilyen példa! Bővebb információkkal hamarosan jelentkezem.

🚩 Reiki II. tanfolyam 2020. február 22. Bővebb információk hamarosan!

🚩 Egység önmagunkkal: Test-Lélek-Szellem tréning szervezés alatt, időpont hamarosan! Ha szeretnéd jobban megérteni az életedet, benne magadat és a környezetedet, akkor itt a helyed. A tréningsorozat nagy sikerét mindig maga a csoport és a sok önmunka adja. Ha érdekel a lehetőség, akkor itt találsz bővebb információkat: http://havasikatalin.hu/onismereti-trening/

A tréning teljes díja: 45.000 ft

Minden programmal kapcsolatban szeretettel várom az érdeklődőket a katalin.havasi@gmail.com email címen, ill. a 36-30-235-6070-es telefonszámon.