Friss hírek


KÖZELGŐ PROGRAMOK:

🚩🚩🚩

HAMAROSAN! Hipnózis képzések, az International Hypnosis and Hypnoteraphy Academy képzései:

 • Havasi Katalin budapesti kurzusai az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy szervezésében. A kurzusok személyesek, a pontos helyszín lentebb olvasható.
  – (BH) – Hipnózis-önhipnózis kurzus, az önfeltárás művészete: 2021. október 27-28. A tanfolyam díja: 500 CAD. Feltétele: a kurzus mindenkit vár, aki szeretné részletesen megismerni a tudatalatti elme és a hipnózis világát. 10% kedvezmény azok számára, akik szeptember 27-ig 200 CAD (cca. 48.000 ft) befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com
  – (HT) – Hypnotist, a direkt hipnózis művészete: 2021. november 24-28. A tanfolyam díja: 1.470 CAD (1.395+75.00 oklevél díj). Feltétele: A BH kurzus előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a HYPNOTIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált oklevelet adunk ki. 10% kedvezmény azok számára, akik október 24-ig 200 CAD (cca. 48.000 ft) befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com
  – (MHT) – Master Hypnotist, analitikus hipnózis: 2022. január 19-23. A tanfolyam díja: 1.470 CAD (1.395+75.00 oklevél díj) Feltétele: A BH és HT kurzusok előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a MASTER HYPNOTIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált oklevelet adunk ki. 10% kedvezmény azok számára, akik december 15-ig 200 CAD (cca. 48.000 ft) befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com
  – (HTH) – Hypnotherapy, regressziós hipnózis: 2022. február 23-27. A tanfolyam díja: 1.470 CAD (1.395+75.00 oklevél díj). Feltétele: A BH,HT, MHT kurzusok előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a HYPNOTHERAPIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált oklevelet adunk ki. 10% kedvezmény azok számára, akik 2021. január 23-ig 200 CAD (cca. 48.000 ft) befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com )
  – (CHT) – Certified Hypnotherapist, regisztrált hipnoterapeuta: 2022. március 23-27. A tanfolyam díja: 1.470 CAD (1.395+75.00 oklevél díj) Feltétele: A BH,HT, MHT, HTH kurzusok előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a CERTIFIED HYPNOTHERAPIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált, egyéni regisztrációs számmal ellátott oklevelet adunk ki. 10% kedvezmény azok számára, akik 2022. február 23-ig 200 CAD (cca. 48.000 ft) befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com
  A kurzusok helyszíne: Budapest II., Vérhalom utca 31/D. (nagyobb létszám esetén a helyszín más, szintén jól megközelíthető budapesti helszínre változhat).
  Jelentkezés, további információk:
  Havasi Katalin
  Telefon: +36-30-235-6070
  Email: katalin.havasi@gmail.com

Akkreditált okleveleink világútlevélként működnek a világ legelismertebb hipnózis, orvosi-fogorvosi hipnózis és hipnoterapeuta szervezeteihez. Pl. American Council of Hypnosis Examiners (https://hypnotistexaminers.org/), National Guild of Hypnotists (https://www.ngh.net/), vagy International Medical and Dental Hypnotherapy Association (https://www.hypnosisalliance.com/imdha/)

🚩 Hipnomeditációs csoport -online- szervezés alatt, időpont hamarosan (az alkalmak 1,5 óra hosszúak)

A csoport célja, hogy a résztvevők 5 fontos életterületet feldolgozva, hétről-hétre haladva egyre boldogabb, kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élhessenek. Ha elakadtál, és úgy érzed, sorsod nem arra halad, amerre szeretnéd, vagy épp stresszoldásra, “lelki fitneszre” vágysz, itt a helyed.

Témák:

 1. elengedés, megbocsájtás, a múlt lezárása
 2. egészséges énkép kialakítása (testi-lelki harmónia, a belső erő felélesztése)
 3. társas kapcsolatok rendezése (párkapcsolat, szülőkkel való viszony, gyermekek, egyéb kapcsolatok)
 4. karmikus feladatok, karmánk felismerése (kilépés a visszatérő problémák ördögi köréből, esetleges előző életbeli üzenetek megértése)
 5. az önszeretet, önbizalom, mint a biztonságos jövő kulcsa

A csoport minimum 8 fő esetén indul, és az egyéni elköteleződés jegyében bérlet rendszerben működik. Azok jelentkezését várom, akik elhatározzák, hogy kitartanak önmagukért, és 5 héten keresztül szívesen dolgoznak érzéseiken, életükön.

Az 5 alkalmas bérlet díja: 25.000 ft

🚩 Lélekmesék – Szomatodráma gyógyító és önismereti nap -a covid járványra való tekintettel függőben-

Gazdagodj önelfogadásban és önszeretben! Ismerd meg testi tüneteid üzenetét! Gyógyító kommunikáció a testeddel és a lelkeddel, a Szomatodráma segítségével. Várom azok jelentkezését, akik testi vagy életvezetési problémákkal küzdenek, és szeretnék megérteni azok üzenetét. Ezzel a gyengéd, mégis izgalmas módszerrel egy új rálátást kaphatsz az életedre és azokra a tudatalatti folyamataidra, amik tüneteket okoznak. A csoportok garantáltan barátságos, biztonságos közeget nyújtanak arra, hogy találkozz és beszélgess magaddal. A módszerről bővebben: http://havasikatalin.hu/szomatodrama/.

A program 10-18 óráig tart

🚩 Reiki I. tanfolyam -a covid járványra való tekintettel függőben-

“REIKI – A boldogság meghívásnak titkos módszere, minden betegség szellemi gyógyszere”. /Mikao Usui/ Ajánlom a Reikit mindenkinek, aki betegségének elmulasztására keres kiegészítő terápiát, és azoknak is, akik a harmóniát keresik, stresszmentesen szeretnének élni, és az önismeretben szeretnének fejlődni. Olyanoknak is ajánlott, akik valamilyen segítő szakmában dolgoznak, és saját részükre, ill. kiegészítő módszerként szeretnék használni a Reikit. Aki megtanulja a Reikit, az életre szóló eszközt kap önmaga megnyugtatására, a negatív érzelmek elűzésére, a testi-lelki harmónia megteremtésére. Nagyszerű példák vannak arra, hogy hogyan változtatja meg életét valaki néhány hónap alatt, miután részt vett egy Reiki tanfolyamon. Légy te is az egyik ilyen példa! Bővebb információkkal hamarosan jelentkezem.

🚩 Reiki II. tanfolyam -a covid járványra való tekintettel függőben-

🚩 Egység önmagunkkal: Test-Lélek-Szellem tréning -a covid járványra való tekintettel függőben-

Ha szeretnéd jobban megérteni az életedet, benne magadat és a környezetedet, akkor itt a helyed. A tréningsorozat nagy sikerét mindig maga a csoport és a sok önmunka adja. Ha érdekel a lehetőség, akkor itt találsz bővebb információkat: http://havasikatalin.hu/onismereti-trening/

A tréning teljes díja: 45.000 ft

Minden programmal kapcsolatban szeretettel várom az érdeklődőket a katalin.havasi@gmail.com email címen, ill. a 36-30-235-6070-es telefonszámon.