Friss hírek


hamarosan

 

KÖZELGŐ PROGRAMOK:

🚩🚩🚩

HAMAROSAN! Hipnózis alapképzés, az International Hypnosis and Hypnoteraphy Academy képzése. Várható időpont: 2018 október. A kurzus elvégzésével az intézmény világszerte elfogadott és a legnagyobb hipnózis szervezeteknél (pl. ACHE, IMDHA) regisztrált oklevelet ad. Bővebb info az iskoláról: magyarhipnozisakademia.com

A képzés ajánlott coachoknak, trénereknek, egyéb segítő szakmában dolgozóknak eszköztáruk kiegészítésére, illetve mindenkinek, akit érdekel az önhipnózis, önfejlesztés, és szeretné a kezébe venni élete irányítását. 

 
Témák:
 • Hipnózis alapismeretek
 • A tudatalatti működésének alapjai
 • A hipnózis fogalma és alaptechnikái
 • 6 alap indukciós technika elsajátítása
 • Indukciós élmények átélése
 • A hipnózis bemutatása és biztonságos befejezése
 • A hipnotikus transz megismerése, az első igazi hipnotikus relaxálás átélése, gyakorlása
 • A saját psziché motiváló erejének felismerése
 • A tudatalatti elme funkcióinak, működésének megértése és kontrollálása
 • A tudatalatti és a tudatos elme funkcionális szerepei
 • A szavak hatalmának valódi ereje
 • A szuggesztiók művészete
 • A valódi pozitív gondolkodás titka
 • A test és az agy együttműködésének mechanizmusa
 • A neurózis kialakulása
 • Az elme és test valós kapcsolata
 • Hitrendszerek pozitív újraprogramozása
 • Az önbecsülés és az önértékelés megváltoztatásának mikéntjei
 • Az önhipnózis technikáinak, módszereinek megismerése
 • A hipnózis gyakorlati alkalmazása
A tanfolyam díja a mindenkori 500 CAD-nak megfelelő megfelelő forint összeg, ami kb. 100.000 ft. Jelen hírdetésre való jelentkezés esetén a kurzusra 10% kedvezményt biztosítok a tanfolyam díjából. Előregisztráció szükséges, a regisztrációs díj 15.000 ft. 
 
🚩 Hipnomeditációs csoport indul augusztus 29-én 18.00-kor (az alkalmak 1,5 óra hosszúak)

A csoport célja, hogy a résztvevők 5 fontos életterületet feldolgozva, hétről-hétre haladva egyre boldogabb, kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élhessenek. Ha elakadtál, és úgy érzed, sorsod nem arra halad, amerre szeretnéd, vagy épp stresszoldásra, “lelki fitneszre” vágysz, itt a helyed.

Témák:

 1. elengedés, megbocsájtás, a múlt lezárása
 2. egészséges énkép kialakítása (testi-lelki harmónia, a belső erő felélesztése)
 3. társas kapcsolatok rendezése (párkapcsolat, szülőkkel való viszony, gyermekek, egyéb kapcsolatok)
 4. karmikus feladatok, karmánk felismerése (kilépés a visszatérő problémák ördögi köréből, esetleges előző életbeli üzenetek megértése)
 5. az önszeretet, önbizalom, mint a biztonságos jövő kulcsa

A csoport minimum 8 fő esetén indul, és az egyéni elköteleződés jegyében bérlet rendszerben működik. Azok jelentkezését várom, akik elhatározzák, hogy kitartanak önmagukért, és 5 héten keresztül szívesen dolgoznak érzéseiken, életükön. 

Az 5 alkalmas bérlet díja: 15.000 ft

🚩 Lélekmesék – SzomatoDráma gyógyító és önismereti nap augusztus 18-án. Gazdagodj önelfogadásban és önszeretben! Ismerd meg testi tüneteid üzenetét! Gyógyító kommunikáció a testeddel és a lelkeddel, a Szomatodráma segítségével. Várom azok jelentkezését, akik testi vagy életvezetési problémákkal küzdenek, és szeretnék megérteni azok üzenetét. Ezzel a gyengéd, mégis izgalmas módszerrel egy új rálátást kaphatsz az életedre és azokra a tudatalatti folyamataidra, amik tüneteket okoznak. A csoportok garantáltan barátságos, biztonságos közeget nyújtanak arra, hogy találkozz és beszélgess magaddal. A módszerről bővebben: http://havasikatalin.hu/szomatodrama/.

A program 10-18 óráig tart, díja: 15.000 ft. 

🚩 Reiki 1 tanfolyam legközelebb ősszel lesz. “REIKI – A boldogság meghívásnak titkos módszere, minden betegség szellemi gyógyszere”. /Mikao Usui/ Ajánlom a Reikit mindenkinek, aki betegségének elmulasztására keres kiegészítő terápiát, és azoknak is, akik a harmóniát keresik, stresszmentesen szeretnének élni, és az önismeretben szeretnének fejlődni. Olyanoknak is ajánlott, akik valamilyen segítő szakmában dolgoznak, és saját részükre, ill. kiegészítő módszerként szeretnék használni a Reikit. Aki megtanulja a Reikit, az életre szóló eszközt kap önmaga megnyugtatására, a negatív érzelmek elűzésére, a testi-lelki harmónia megteremtésére. Nagyszerű példák vannak arra, hogy hogyan változtatja meg életét valaki néhány hónap alatt, miután részt vett egy Reiki tanfolyamon. Légy te is az egyik ilyen példa!

A tanfolyam díja 20.000 ft. 

🚩 Reiki 2 tanfolyam 2018. novemberre várható. A tanfolyam díja 30.000 ft. 

🚩 Egység önmagunkkal: Test-Lélek-Szellem tréning szeptemberbn indul. Ha szeretnéd jobban megérteni az életedet, benne magadat és a környezetedet, akkor itt a helyed. A tréningsorozat nagy sikerét mindig maga a csoport és a sok önmunka adja. Ha érdekel a lehetőség, akkor itt találsz bővebb információkat: http://havasikatalin.hu/onismereti-trening/

A tréning teljes díja: 36.000 ft

Minden programmal kapcsolatban szeretettel várom az érdeklődőket a katalin.havasi@gmail.com email címen, ill. a 3630 2356070-es telefonszámon.