Bemutatkozom


IMG_9913_33

Mindig is érdekelt az emberi természet,- ill. az érzelmek működése, a legjobban pedig az, hogy kiből hogyan lehet a legjobbat kihozni önmaga számára. Sokáig képeztem magam különböző holisztikus iskolákban a szellemi-érzelmi fejlesztés terén, így ismerkedtem meg több, az elme működésén alapuló technikával, köztük a meditációval és a hipnózissal. Meggyőződésem, hogy a kulcs problémáik megoldásához bennünk van, önmagunkról és a világról alkotott képünk, azaz tudatalatti hitrendszereink irányítják életünket. Aki változtatni szeretne az életén, annak ezt a belső kulcsot kell megtalálnia. Ehhez kiváló eszközök a honlapomon felsorolt módszerek. 

 

 

A problémák, melyekkel a legtöbbször keresnek: 

  • konfliktushelyzetek az élet különböző területein, 
  • nyugtalanság, megfelelési kényszer, önbizalom problémák,
  • testsúly kérdések, 
  • önismeret fejlesztése,
  • tanulászavar,
  • kommunikációs készségek-, ill. prezentációs készség fejlesztése, tárgyalástechnika;
  • vezetői készségek fejlesztése,
  • lezárási-, és elengedési problémák,
  • teljesítmény növelés sportban, művészeti alkotómunkában, hagyományos munkahelyen. 

Ami fontosabb képesítéseimet illeti, alapdiplomámat kommunikációs szakemberként szereztem a Kodolányi János Főiskolán. Munkáimat és érdeklődésemet tekintve mindig emberekkel foglalkoztam, többek között 20 évet dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál, ebből 10 évet felső vezetőként, humán erőforrás területen. 2003 óta tartok készségfejlesztő-, önismereti és vezetői tréningeket mind a vállalati-, mind a civil szféra számára. Vezetői tapasztalataimat szívesen osztom meg egyéni coaching foglalkozások keretében az arra nyitott KKV és nagyvállalati vezetőkkel. 

Professzionális segítői munkámat 2009-ben kezdtem Tradicionális Reiki tanárként. Néhány év metafizikai és természetgyógyászati képzés után a kanadai hátterű (HTIA – Hypnotism Training Institute of Alberta) Magyar Hipnózis Akadémián szereztem meg az elérhető legmagasabb képesítést. (Fokozat: CCHT, nemzetközi regisztrációs számom: 117-043). 2014 óta hipnózis oktatóként igyekszem minél több emberhez eljuttatni ezt a fantasztikus módszert, és az önhipnózisban rejlő lehetőségeket. 2017 januárjától az intézet átalakult, International Hypnosis and Hypnotherapy Academy néven működik tovább. Az újjáalakult intézményben továbbra is az oktatóként működöm az alapképzésektől a legmagasabb fokozatokig. 

Az egyéni foglalkozások mellé sokáig kerestem azt a csoportban is használható eszközt, ami nem csak élményalapú, de segít feltárni a tudatalatt meghúzódó összefüggéseket, ezt a Szomatodrámában találtam meg. A Dr. Buda László által megalkotott módszer különleges módon segít megérteni az érzelmi folyamatokat, a problémák hátterét. Ha téged is hasonló testi-lelki problémák kínoznak és ezek enyhítésére szeretnél megoldást találni, vagy épp önszeretetben szeretnél erősödni, akkor jó szívvel ajánlom a módszert. 

Ha elérkezettnek látod az időt, hogy megtaláld magadban a kulcsot, ami változást hozhat az életedbe, akkor szeretettel várom jelentkezésed elérhetőségeim bármelyikén.

 

Üdvözlettel:

Havasi Katalin

email: katalin.havasi@gmail.com

telefon: +3630 2356070

 

 
 
 
Fontos információ: Törvényesen ma Magyarországon csak orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás mns. egyéb oktatásnak (Teáor: 855901) minősül. Az előzőek következtében nem végzek pszichoterápiát, ill. tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.