Hipnózis oktatás


 

Ugorj fejest a saját tudatalatti elmédbe, és, ha megtetszik a hipnózis világa, akkor egy új szakmát is tanulhatsz, ha végighaladsz a lenti modulokon. A legnagyobb nemzektözi szakmai szervezetek által (ACHE, IMDHA, NGH, IACT) akkreditált kurzusaim az International Hypnosis and Hypnotherapy Academynél:

Kurzusonként 15% kedvezmény jár mindenkinek, aki él az előregisztrációs lehetőséggel, továbbá a most induló tanfolyamsorozatban akár 20% kedvezménnyel is elvégezheted a modulokat az alapképzéstől a regisztrált hipnoterapeuta szintig, ha több kurzusra is regisztrálsz. Ez esetben kedvezményeid összege a tanfolyamok végén (CHT) minimum 310.000 Ft lesz, aktuális CAD árfolyamon számolva. Ha biztos vagy abban, hogy szeretnéd végig járni ezt az utat, vagy akár csak a mesterhipnotizőr szintig szeretnél mielőbb eljutni, akkor most mindenképp érdemes elindulnod. Részletek lentebb, várlak szeretettel!

(BH) – Hipnózis-önhipnózis kurzus, az önfeltárás művészete: 2022. október 15-16. A tanfolyam díja: 500 CAD

Feltétele: a kurzus mindenkit vár, aki szeretné részletesen megismerni a tudatalatti elme és a hipnózis világát és egyben szeretné önsegítő eszközként használni a módszert. Ajánlott továbbá segítő szakmákban dolgozóknak, pedagógusoknak és trénereknek munkájuk hatékonyságának növelésére, eszköztáruk szélesítésére. A kurzus jelentős önismereti munkát is ad, olyan bátor jelentkezőket várunk, akik nyitottak arra, hogy ne csak tanuljanak, de magukon is dolgozzanak ebben a 2 napban.
15% kedvezmény azok számára, akik szeptember 15-ig 50% befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com További 5%, azaz összesen 20% kedvezmény azoknak, akik a következő 2 kurzusra is regisztrálnak 50% előleg befizetésével.
 
(HT) – Hypnotist, a direkt hipnózis művészete: 2022. november 23-27. A tanfolyam díja: 1.470 CAD
Feltétele: A BH kurzus előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a HYPNOTIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált oklevelet adunk ki.
15% kedvezmény azok számára, akik október 23-ig 250 CAD befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com További 5%, azaz összesen 20% kedvezmény azoknak, akik a következő 2 kurzusra is regisztrálnak 50% előleg befizetésével.
(MHT) – Master Hypnotist, analitikus hipnózis: 2023. január 18-22. A tanfolyam díja: 1.470 CAD
Feltétele: A BH és HT kurzusok előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a MASTER HYPNOTIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált oklevelet adunk ki. 15% kedvezmény azok számára, akik december 18-ig 250 CAD befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com További 5%, azaz összesen 20% kedvezmény azoknak, akik a következő 2 kurzusra is regisztrálnak 50% előleg befizetésével.
(HTH) – Hypnotherapy, regressziós hipnózis: 2023. március 22-26. A tanfolyam díja: 1.470 CAD
Feltétele: A BH, HT, MHT kurzusok előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a HYPNOTHERAPIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált oklevelet adunk ki. 15% kedvezmény azok számára, akik 2023. február 22-ig 250 CAD befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com. További 5%, azaz összesen 20% kedvezmény azoknak, akik a következő 2 kurzusra is regisztrálnak 50% előleg befizetésével.
(CHT) – Certified Hypnotherapist, regisztrált hipnoterapeuta: 2023. május 17-21. A tanfolyam díja: 1.470 CAD
Feltétele: A BH, HT, MHT, HTH kurzusok előzetes elvégzése. A tanfolyam után jogosulttá válnak a CERTIFIED HYPNOTHERAPIST titulusra, melyről a legnagyobb nemzetközi szervezeteknél akkreditált, egyéni regisztrációs számmal ellátott oklevelet adunk ki.
15% kedvezmény azok számára, akik 2023. április 17-ig 250 CAD befizetésével regisztrálnak a kurzusra. Regisztráció, érdeklődés: katalin.havasi@gmail.com. További 5%, azaz összesen 20% kedvezmény azoknak, akik a következő 2 kurzusra is regisztrálnak 50% előleg befizetésével.
Ha szeretnél profi hipnoterapeutává válni, és gondolkodszabban, hogy a közeljövőben szakmát válts, vagy egyszerűen önmagad fejlesztésére, személyes érdeklődésből lépnél tovább a hipnózis tanulásában, akkor várlak szeretettel! 10 éve főállásként nap, mint nap a hipnoterápiás szakmában, közel 2000 klienssel ki tudja, hányezer ülés után örömmel osztom meg veled nem csak a tananyag értékes tudását, hanem a szakmai tapasztalataimon keresztül szerzett plussz tudást is.
Várlak szeretettel!
Havasi Katalin
Telefon: +36-30-235-6070
Email: katalin.havasi@gmail.com

Akkreditált okleveleink világútlevélként működnek a világ legelismertebb hipnózis, orvosi-fogorvosi hipnózis és hipnoterapeuta szervezeteihez. Pl. American Council of Hypnosis Examiners (https://hypnotistexaminers.org/), National Guild of Hypnotists (https://www.ngh.net/), vagy International Medical and Dental Hypnotherapy Association (https://www.hypnosisalliance.com/imdha/)