Szomatodráma

“(…) Segítsünk feltárni mindazt, ami a gyógyulás útjában áll, ami akadályozza, hogy a természetes öngyógyító folyamatok a maguk organikusságában működjenek. Ehhez tud segítségét nyújtani a Gyógyító Játék – ám nem maga a Szomatodráma, pláne nem a Játék vezetője gyógyít, sokkal inkábba Játék átélése.” (Dr. Buda László)

Szeretettel hívlak a „Lélekmesék” Szomatodráma programra, ahol játékos és érzelmekkel teli gyakorlatokon keresztül fejlesztheted kapcsolódásodat önmagaddal. A nap során olyan páros-, ill. csoportos helyzeteken keresztül kommunikálhatsz egyes problémás énrészeiddel, melyek végül segítenek egységgé integrálni a testet és lelket, és megteremteni a harmóniát.

Ha magánéleti vagy egészségügyi elakadásokkal küzdesz, konfliktusok vannak az életedben-, akkor ezen a programon különleges módon kaphatsz rálátást a tudatalatti folyamataidra. Dolgozni fogsz a testeddel, a testeden keresztül az érzelmeiddel, emberi kapcsolataiddal, és minden részeddel, ami az életben hol tudatosan, hol tudatalatt feszít. A Szomatodráma elkísér az izolációtól az önszeretetig, segít a test-lélek-szellem harmónia megteremtésében. Rálátást nyerhetsz arra is, hogy mi volna az a fejlődési irány, ami eredményessé teheti erőfeszítéseidet akár az önismeret, akár a spirituális fejlődés útján. Számtalan pozitív kifutása lehet a Szomatodrámával töltött napnak, de egy biztos: aki ezen a módon tölt időt önmagával, végül megkönnyebbült lélekkel, tisztább belső látással és talán néhány új barátsággal zárja a napot.

A következő Lélekmesék program: 2024. február 10. 10.00-18.00 óráig. Részvételi díj: 25.000 Ft Jelentkezés: katalin.havasi@gmail.com. Ha nem kedvező számodra ez a dátum, akkor jelezz emailen, hogy egy másik alkalomra szívesen eljönnél.