Egyéni foglalkozás

A megoldhatatlannak tűnő gondok általában egy vagy több feldolgozatlan helyzet, fájó emlék tünetei. Ezek az emlékek tele vannak érzelmekkel és befolyásolják napi működésünket. Az elakadások ismétlődő nehézségeket hoznak az életbe: rossz döntések, rossz választások, minden útelágazásnál abba az irányba megyünk, ahol újabb sérülések várnak. A múlt feldolgozása segít kizökkenni azokból a nehéz helyzetekből, amelyek rabságban tartanak, és hiába akartad nagyon, eddig nem tudtál megszabadulni tőlük. Ellazult, hipnotikus állapotban felidézheted a problémáid mögött meghúzódó múltbéli eseményeket. Felismerheted érzelmi mintázataidat, tüneteid és érzelmeid összefüggéseit.

Mi történik veled az ülések során?

Mielőtt belevágsz, fontos tudni, hogy a hipnotikus állapot az agy természetes állapota. Minden nap hipnózisban vagy többször is: átlagosan 7 órát alfa-, néha mélyebb tudatállapotban tölt az agyad, de éppen ennek természetessége miatt nem biztos, hogy észre veszed. Ezt az állapotot idézzük elő, és mélyítjük a gyakorlatok során, hogy minél hatékonyabban tudjunk dolgozni.

Kapcsolatba kerülsz a tudatoddal, és újra írhatod a belső programjaidat, megváltoztathatod érzelmi reflexeidet. Közben csak olyan dolgok történhetnek veled, amelyeket megengedsz magadnak, ezáltal teljes biztonságban vagy. Ugyanezen okból szükséges, hogy légy nyitott a változásra, és ne csak akard, de meg is engedd magadnak, hogy megtörténjen.

Hipnotikus állapotban végig nézni életed filmjét nagyon érdekes élmény. Egy-egy gyakorlat végén lelki erődben megsokszorozva térsz vissza a hétköznapjaidba. Az esetek többségében néhány gyakorlat után beindul a pozitív változás, de ennek tempója és minősége azon múlik, hogy te magad mennyire vagy kész arra, hogy az életed megváltozzon. A módszer világszerte nagy elismerésnek örvend a hatékonysága miatt, de a siker kulcsa, hogy a te együttműködésed is szükséges ahhoz, hogy elérd a célt, amiért megkerestél.

Alkalmanként 1.5 órát dolgozunk, a találkozók díja 25.000 Ft. Ha kérdésed van, akkor minden elkötelezettség nélkül keress bátran a az alábbi elérhetőségeimen.