Gyászfeldolgozás, veszteségfeldolgozás

„….Nagy a valószínűsége, hogy össze van törve a szíved. Lehet, hogy egy nemrég, vagy akár egy nagyon is régen történt halálesettől. Lehet, hogy egy válás az oka, vagy egy szerelmi kapcsolat vége. Lehet akármi az oka abból a több, mint negyven féle veszteségből, ami érhet egy embert az élete során. Attól a tudattól is lehet, hogy az életed nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Attól függetlenül, hogy mi törte össze a szívedet, valószínűleg rosszul érzed magad. Nem fogjuk megmagyarázni, hogyan is érzed magad, hiszen ezt már tudod! Azt sem fogjuk mondani, h tudjuk, hogy érzed magad, mert ez nem igaz, nem tudjuk. Senki más nem tudja. A legjobb esetben is csak emlékezhetünk, hogy mi hogyan éreztük magunkat, amikor minket ért valamilyen veszteség.

Azt viszont el fogjuk mondani, hogy mit is kell tenned, hogy visszaszerezd a nyugalmadat és életörömödet, akármilyen fájdalmas változások is történtek eddigi életedben” (John W. James, Russel Friedman)

Ha úgy érzed, hogy jól esne, ha valaki segítene feldolgozni a veszteséget, amit átéltél, akkor szeretettel várlak erre a 7 lépéses egyéni cselekvésprogramra. A Gyászfeldolgozás Módszer egy kutatásokkal alátámasztott, világszerte sikeresen működő módszer, mely nem csak aktuális gyászodban segít, de megtanít arra is, hogy a jövőben mit tegyél akkor, ha esetlegesen bármely veszteséget megéled a fent hivatkozott több, mint negyven féle veszteségből, ami egy embert érhet. Alkalmanként 1,5 órát dolgozunk, a találkozók díja 20.000 ft.