Szeretettel köszöntelek!

Gondoltál már arra, hogy jó lenne, ha valaki segítene eligazodni az életedben úgy, mint egy jelképes idegenvezető?

Vannak helyzetek, melyeket könnyedén sikerül megoldani az otthonról hozott, vagy időközben megszerzett megoldási mechanizmusokkal, de mindenki életében adódnak olyan szituációk, melyeket a rendelkezésére álló eszközökkel nem tud sikeresen kezelni. Sőt, előfordul, hogy valaki önsorsrontásban éli az életét, de nem veszi észre addig, amíg valaki nem segít felismerni azokat a tudatalatti „programokat”, amelyekkel újra-, és újra ismétli a problémát.

Az, hogy vannak problémáid, természetes. Mindenkinek vannak. Kérdés, hogy elszánod-e magad arra a bizonyos első lépésre ahhoz, hogy meg tudj szabadulni tőlük?

A témák, melyekkel a legtöbbször hozzám fordulnak:

  • konfliktushelyzetek az élet különböző területein,
  • nyugtalanság, megfelelési kényszer, önbizalom problémák,
  • testsúly kérdések,
  • önismeret fejlesztése,
  • tanulászavar,
  • kommunikációs készségek-, ill. prezentációs készség fejlesztése, tárgyalástechnika;
  • vezetői készségek fejlesztése,
  • veszteségfeldolgozás, lezárás problémák,
  • teljesítmény növelés sportban, művészeti alkotómunkában, hagyományos munkahelyen.

Tanulmányaimról és szakmai pályafutásomról a teljesség igénye nélkül:

Alapdiplomámat kommunikációs szakemberként szereztem a Kodolányi János Főiskolán. Karrieremet az üzleti szférában kezdtem: 20 évig dolgoztam nemzetközi nagyvállalatoknál, ebből 10 évet felső vezetőként, humán erőforrás területen. 2003 óta tartok készségfejlesztő-, önismereti és vezetői tréningeket mind a vállalati-, mind a civil szféra számára.

Mindig érdekelt az emberi természet,- ill. az érzelmek működése, a legjobban pedig az, hogy kiből hogyan lehet a legjobbat kihozni önmaga számára. Vezetői tapasztalataim sarkalltak arra, hogy szerezzek átfogóbb ismereteket a belső világ, főként az elme tudatalatti működéséről, így jutottam el a kanadai Hypnotism Training Institute of Alberta budapesti kihelyezett kurzusaihoz. 2012-ben szereztem meg az ebben a szakmában elérhető legmagasabb képesítést, Certified Clinical Hypnotherapistként (CCHT). 2014. óta oktatója is vagyok ennek a nemzetközi képzési programnak, az International Hypnosis and Hypnotherapy Academynél tanítok hipnózist az alapoktól a professzionális kurzusokig Magyarországon, Szlovákiában és Romániában.

Szupervizorként támogatom az intézményünkben képzett szakembereket, és gyakran nyújtok szakmai támogatást más segítő szakmák képviselőinek is. Rendszeresen tartok egyéni és csoportos önismereti hipnózist, vezetek szomatodráma csoportokat, foglalkozom gyász-, és veszteségfeldolgozással egy szintén nemzetközi akkreditációval rendelkező módszertan szerint, és szívügyem a személyiségfejlesztő meditációs oktatás.

Talán ismerős a gondolat számodra is, hogy a kulcs problémák megoldásához mindig a problémát hordozó emberben van. Ha elérkezettnek látod az időt, hogy te is megtaláld magadban a kulcsot, ami változást hozhat az életedbe, akkor szeretettel várom jelentkezésed elérhetőségeimen.

Havasi Katalin

Hypnotherapist CCHT, Hypnotherapy instructor (ACHE)

Szomatodráma, Gyászfeldolgozás, Meditáció oktatás, önismereti kurzusok csoportban és egyénileg