Szomatodráma


Gondoltál már rá, hogy beszélgess a lelkeddel? Arra, hogy megkérdezd, mit szól ahhoz, ahogyan az életedet éled? Ha gondoltál rá, ha nem, egy dolog biztos: a lelked beszélgetni szeretne veled. Vár, hogy elmondhassa, hogy miként éli meg a napokat, amiket együtt töltötök. Szeretné, ha tudnád, hogy mi az, ami örömet okoz neki, és mik azok a terhek, amiket szeretne letenni, mert túlságosan elfáradt a cipelésben. Egyre gyakrabban jelez neked, te is észrevehetted, hogy jelez már egy ideje. Nyomja a csengőt, hogy vedd észre. Néha a fejed fáj, néha a derekad. Néha úgy érzed, mintha nem is aludtál volna: fáradtabban ébredsz, mint amikor lefeküdtél aludni. Néha csak úgy szomorú vagy, máskor pedig féktelen szórakozásba menekülsz, hogy ne halld a lélek-csengőt, ne érezd a fájdalmat.

A Szomatodráma játék során lehetőséged adódik arra, hogy egy bensőséges hangulatban kapcsolatba lépj lelkeddel, meghallgasd, és segítsen neked abban, hogy az életedet a megfelelő irányba állítsd. Ha úgy érzed, ezt a szöveget olvasva egy hang azt súgja: „Menjünk el!”, akkor ne habozz. A lelked vár.

Különleges élmény látni és átélni, amikor kibontakozik a dráma és kiderül, hogy egy gerinccsigolya kopás mögött pl. régi családi súrlódások állnak, vagy épp folyamatosan jelentkező ilyen-olyan tünetek hátterében mely múltbéli, rendezetlen kapcsolatok, érzelmek húzódnak meg. A SzomatoDráma bemutatása, leírása Dr Buda László oldalán: A módszer lényege

Mi a Szomatodráma? (video)

“(…) Segítsünk feltárni mindazt, ami a gyógyulás útjában áll, ami akadályozza, hogy a természetes öngyógyító folyamatok a maguk organikusságában működjenek. Ehhez tud segítségét nyújtani a Gyógyító Játék – ám nem maga a Szomatodráma, pláne nem a Játék vezetője gyógyít, sokkal inkábba Játék átélése.” (dr. Buda László)

Ha úgy érzed, számodra is eljött az idő, és szeretnéd átvenni tested üzenetét, akkor várlak szeretettel. Az aktuális időpontokat a Friss hírek menüpont alatt találod.

Jelentkezés: katalin.havasi@gmail.com; havasi.katalin@szomatodrama.hu